PICTURE_ONLY_ZERO Momenteel niet leverbaar!
Leeslampjes bed dimbaar zwart met USB telefoonoplader 1Leeslampjes bed dimbaar zwart met USB telefoonoplader 2Leeslampjes bed dimbaar zwart met USB telefoonoplader 3

Leeslampjes bed dimbaar zwart met USB telefoonoplader

Deze dimbare leeslampjes geven mooi warm gebundeld licht en zijn daarnaast ook nog eens geschikt om je telefoon op te laden dankzij de gëintregreerde usb aansluiting. De leeslampjes zijn voorzien van een touch aan / uitschakelaar op de voet van het lampje met een ingebouwde touch dimmer.

USB aansluiting

De leeslampjes beschikken over een zeer handige usb aansluiting om je telefoon op te laden. Hierdoor is het gebruik van een losse gsm oplader niet meer nodig.

Touch dimmer

Met de in de aan/uit knop gëintregreerde dimmer kun je met speels gemak de intensiteit van de lampjes bedienen. Een korte aanraking van de aan/uit knop is voldoende om de lamp aan of uit te zetten. Wanneer je je vinger langer op de knop houdt wordt het warme licht gedimd of feller. De lamp zal de laatst ingestelde lichtintensiteit onthouden.

Materiaal

Het leeslampje is zeer solide en zwart van kleur, het bedlampje is verstelbaar door een flexibele zwanenhals met een totale lengte van 40 cm.

Toepassingsmogelijkheden

De leeslampjes zijn mede door de geringe dikte van de voet (slechts 1,5 cm) zowel tegen het hoofdbord van een boxspring of normaal bed te monteren als tegen de muur. De leeslampjes zijn ook geschikt voor in de kinderkamer doordat de ledverlichting niet heet wordt met het gevaar dat kinderen hier zich aan kunnen verbranden.   

Leveringsomvang:

De leeslampjes worden compleet geleverd inclusief een transformator met een totale snoerlengte van 4 meter en led lichtbron met een levensduur van 20.000 branduren.

Specificaties leeslampjes bed dimbaar:

  • Materiaal: Aluminium
  • Soort licht: LED
  • Kleur licht: Warmwit  / 3000 K
  • Lichtopbrengst: 1-100 Lumen
  • Stroomverbruik led lamp: 1,5 watt
  • Snoerlengte: 400 cm
  • Lengte lampjes: 40 cm
  • Dikte voet lampjes: 1,5 cm
  • Leveringsomvang: 2 stuks

Perfect. Precies zoals omschreven. Erg blij mee. Ook de snelle levering. ...

Waardering door Marcel Osinga

Klanten die dit product hebben gekocht hadden ook interesse in: