PICTURE_ONLY_ZERO Momenteel niet leverbaar!
Leeslamp bed dimbaar met USB telefoonoplader 1Leeslamp bed dimbaar met USB telefoonoplader 2Leeslamp bed dimbaar met USB telefoonoplader 3Leeslamp bed dimbaar met USB telefoonoplader 4

Leeslamp bed dimbaar met USB telefoonoplader

Deze dimbare leeslamp geeft mooi warm gebundeld licht en is daarnaast ook nog eens geschikt om je telefoon op te laden dankzij de gëintregreerde usb aansluiting. De leeslamp is voorzien van een touch aan / uitschakelaar op de voet van het lampje met een ingebouwde touch dimmer.

USB aansluiting

De leeslamp beschikt over een zeer handige usb aansluiting om je telefoon op te laden. Hierdoor is het gebruik van een losse gsm oplader niet meer nodig.

Touch dimmer

Met de in de aan/uit knop gëintregreerde dimmer kun je met speels gemak de intensiteit van het lampje bedienen. Een korte aanraking van de aan/uit knop is voldoende om de lamp aan of uit te zetten. Wanneer je je vinger langer op de knop houdt wordt het warme licht gedimd of feller. De lamp zal de laatst ingestelde lichtintensiteit onthouden.

Materiaal

Het leeslampje is zeer solide en zilver van kleur, het bedlampje is verstelbaar door een flexibele zwanenhals met een totale lengte van 40 cm.

Toepassingsmogelijkheden

De leeslamp is mede door de geringe dikte van de voet (slechts 1,5 cm) zowel tegen het hoofdbord van een boxspring of normaal bed te monteren als tegen de muur. De leeslamp is ook geschikt voor in de kinderkamer doordat de ledverlichting niet heet wordt met het gevaar dat kinderen hier zich aan kunnen verbranden.   

Leveringsomvang:

De leeslamp wordt compleet geleverd inclusief een transformator met een totale snoerlengte van 4 meter en led lichtbron met een levensduur van 20.000 branduren.

Specificaties leeslamp bed dimbaar:

  • Materiaal: Aluminium
  • Soort licht: LED
  • Kleur licht: Warmwit  / 3000 K
  • Lichtopbrengst: 1-100 Lumen
  • Stroomverbruik led lamp: 1,5 watt
  • Snoerlengte: 400 cm
  • Lengte lampjes: 40 cm
  • Dikte voet lampjes: 1,5 cm
  • Leveringsomvang: 1 stuks

Geweldige service en prachtige lampjes. .Mocht toch gebruik maken van de aanbieding ,toppie. ...

Waardering door Netty Corbach-Knoop

Handige bedlampjes besteld en super vlot geleverd gekregen. Prima service gekregen toen bleek dat ik een voedingsunit te weinig had. Topper. ...

Waardering door Ben Wichink Kruit